2017-11-17 1113 views
約埋三五知已一齊去聚下, 呢度算真係好唔錯~ 之前星期六, 成個場爆晒, 所以約平日黎就唔洗點等, 仲座得好舒服呀~人多左, 終於可以叫多D同人SHARE~ 今次呢個牛仔骨真係堅巨, 成個母艦咁, 食左幾件先記得影相, 味道好香, 抵食海鮮炒飯, 真係海鮮仲多過飯呀~ 同埋有種好香的調味, 唔知呢種叫咩呢? 好少食得到裡面有一個魚, 好香好滑, 可惜得一件, 每人可以SHARE少少試下慢煮豬仔骨, 個肉好霖, 但我鍾意個薯蓉多D之後仲叫左PIZZA, 沙律,  可能叫得太多肉, 真係有D飽飽不過我真係好鍾意個沙律, 見到會好開心, 可惜唔記得影相

牛仔骨

海鮮飯

慢煮豬仔骨, 個肉好霖, 但我鍾意個薯蓉多D
慢煮豬仔骨

不過我真係好鍾意個沙律, 見到會好開心, 可惜唔記得影相
Other Info. : 門口泊車好方便, 泊喺出面可以睇到架車~ 當日我哋打爛左隻碟, 服務員好體貼咁即刻幫我哋處理, 諗起真係好唔好意思
2017-11-01
$200 (Dinner)
牛仔骨
海鮮飯