2023-04-28
食盡旺角之港式 — 串Grill 自助燒烤專門店 (廣華街)————————————————成日見到d人番大陸食自助燒烤,原來係香港都有得咁玩嫁 @grill.hk 😮我真係見識太小🤣第一次食呢種style,睇住d野食自己轉轉轉,然後就食得,真係好治癒又方便😆120分鐘任飲任食,成人最平只需$198,有勁多野食,豬 雞 牛 羊 丸,海鮮,菜,去到棉花糖同雞蛋仔都有🥰,超多選擇個人推薦荷蘭豬五花, 肥瘦均勻, 肉質軟熟,好好食😋,食到濟可以order個燒菠蘿,又甜又多汁😉 另外雞腎同雞軟骨都有係咁encore🤭,食足2hours再送一杯雪糕作為完美ending👍💭Overall comment:鋪頭環境整潔,而且唔會因為燒烤而有油煙味,飲品選擇都有6,7款,值得一試!
————————————————
💭Overall comment: