2020-05-28 153 views
今日同我既妹妹一齊去旺角食飯,見到呢間個名寫到咁撩既鋪名就吸引左我去睇下個餐牌。一打開個餐牌,見到d甜品貌相好吸引!決定入去食下。 餐廳有提供晚餐mein,而且都好抵食,所以就叫左個all day breakfast 😋同埋黑松露軟殼蟹意大利飯, All day breakfast係相當豐富,一上菜就賣相就令人覺得好滿足。 而意大利飯令我最驚艷就係居然有原隻軟殼蟹🥰🥰 而甜品方面,熱香餅係我的首選, 睇圖我以為是疏乎厘,但食落口感比我想像中軟熟。 有興趣既朋友可以一試! 而刨冰方面,是牛奶冰底 但係士多啤梨偏酸,不過整體來講都很好食
軟殼蟹黑松露意大利飯
士多啤梨刨冰