好耐冇見有人比說話我聽約唔啱時間唯有喺佢落場嘅時候去食飯,去咗間新餐廳試吓佢南蠻炸雞 $68我想講連炸雞都有三文魚籽,好正。啲炸雞應該即叫即炸,食到好香脆好熱。吉列玉子三文治 $58其實呢個係我最期待嘅嘢食,吉列牛成日都聽到,吉列牛三文治都聽過,吉列玉子三文治真係第一次聽,佢令我意外真係幾好食,係外脆內軟嘅玉子,而且唔會話好油,味道就係平時食日本餐廳嘅熱玉子,面係脆同加咗麵包咁,但真係好特色。味噌三文魚六野菜便當 $118呢個係店長推介,佢用咗個便當盒放係成件事加分,唔好以為佢好少,其實都好飽肚。餐牌話呢個係以均衡食物比例設計嘅,咁的確真係6樣蔬菜係幾健康嘅。便當有珍珠米,味噌三文魚,三文魚籽,抗氧化紫椰菜,汁煮日本甜南瓜,抗炎抗癌西蘭花,茄紅素爆標紅蘿蔔,自家種植車厘茄,醬油香菇。個便當咁多嘢真係好充足。明太子忌廉烏冬 $88又係我最愛嘅明太子,唔好問我會唔會好鹹,我想講佢個明太子唔會好鹹,而且上面有好多三文魚籽,係平時刺身食嘅三文魚子啊,兩樣嘢真係好夾好好食🥰柚子檸檬撻 $48超級鍾意食呢個,甜品來講佢唔甜,柚子味好香,而且成個撻好夾,又唔會好膩。柚子白朱古力蛋糕 $48超特別,佢
好耐冇見有人比說話我聽
約唔啱時間唯有喺佢落場嘅時候去食飯,去咗間新餐廳試吓佢

南蠻炸雞 $68

吉列玉子三文治 $58

味噌三文魚六野菜便當 $118

明太子忌廉烏冬 $88

柚子檸檬撻 $48

柚子白朱古力蛋糕 $48
超特別,佢係白朱古力面入面有柚子蛋糕,柚子味勁香濃,都係唔會好甜。

停不了的oreo $88
開頭有啲怕佢好甜,因為佢係ores,飲落竟然唔係好甜,有驚喜,上面仲要有冬甩,同埋好多朱古力配料,好睇好食又好飲。

士多啤梨奇遇記 $88
呢杯有驚喜,朋友表示好鍾意,佢唔會好似某間士多啤梨奶昔咁甜,而且唔會藥水味,上面都係有冬甩,同朱古力糖果嘅配料

兩杯嘢飲好睇又好飲,最緊要有得食又有得飲,仲要有得打卡。真係飽到飲完都食唔落,但真係好出色,佢嘅冬甩都幾好食,似麵包唔好睇佢上面咁多配料其實都唔會話好甜。

我想講呢間餐廳真係幾唔錯,有張類似千秋櫈嘅俾你打卡,而且環境都算舒服同大。最緊要食物靚之餘仲唔錯,仲喺南豐紗廠可以食完野行下。