同朋友慶祝生日,揀咗 Miss Lee。搵資料時,最初被吸引的,是它的裝修,因好雅緻。之後再睇餐牌,有 Chef's Signature Menu, 幾好喎,可以一次過試好多唔同的菜式。所以決定訂位。餐廳外觀已好吸引,入內後真的覺得唔錯,有空間感,燈光柔和。感覺舒適。那天叫了2份餐,所有菜式都好有水準,名乎其實的好睇又好食。除咗裝修好,食物好,服務都非常好。每上一道菜,侍應都會同你簡單講解菜式的材料。而另一樣好貼心的安排,由於我叫的Menu 只有一種甜品,冇其他選擇,反而第二個 Menu 有我想試的陳皮燉蛋,所以便打算額外叫一個試下。點知小姐主動話不如問下廚房可否轉換,咁我哋就唔使叫,結果可以轉,我就可以試齊兩種甜品。食素嚟講呢個價錢真係咁平,但值得試,因真係幾好食,每道菜用心製作,物有所值的。
同朋友慶祝生日,揀咗 Miss Lee。

那天叫了2份餐,所有菜式都好有水準,名乎其實的好睇又好食。

前菜 : 牛油果撻,海苔脆片
菇絲粉皮