2018-08-17
朋友話好耐無食過放題,於是就揀咗呢間去試!原來呢度分三面,除左放題仲有得食韓燒同打邊爐,又幾得意!除左放題紙,佢出邊有個自助吧都有幾多選擇,包括海鮮好似凍青口、翡翠螺咁,仲有凍豆腐、沙律等等嘅冷盤,種類都多同埋試左青口果d 都幾好食!飲品櫃幾多選擇仲有熱飲嗰啲!今次都係為咗食刺身而嚟,所以刺身一上就即刻好開心!三文魚厚切得嚟唔會好筋、北海道帶子大大粒、赤貝北寄貝好新鮮、蝦都有三款選擇,嚟得足之餘味道又好,無得彈!火炙壽司又係要推介,火炙左口魚入口即溶咁!三文魚腩、鰻魚同帶子都好出名,應該係即點即整,好有水準!除左刺身同壽司,串燒都係買飛佛,串燒牛舌不得了,食幾串都回本!仲有我至愛嘅多春魚同菠蘿!朋友鍾意食蝦鍾意到一個點,食完刺身都唔夠喉,仲要叫埋串燒,不過串燒水準都高,全部都大大隻啖啖肉!熟食方面我推介雞軟骨,熱辣辣夠香口,朋友要左粒榴槤炸彈都話唔錯!白酒煮蜆夠入味,而且d 蜆都好大隻!我地仲叫左個牛肉鍋,都好足料!雖然飽到喊,但最尾點都要食埋杯雪糕先走,佢包一杯哈根大師或者movenpick 嘅雪糕,食完呢餐真係要減肥!
除左放題紙,佢出邊有個自助吧都有幾多選擇,包括海鮮好似凍青口、翡翠螺咁,仲有凍豆腐、沙律等等嘅冷盤,種類都多同埋試左青口果d 都幾好食! 飲品櫃幾多選擇仲有熱飲嗰啲! 今次都係為咗食 刺身而嚟,所以刺身一上就即刻好開心!三文魚厚切得嚟唔會好筋、北海道帶子大大粒、赤貝北寄貝好新鮮、蝦都有三款選擇,嚟得足之餘味道又好,無得彈! 火炙 壽司又係要推介,火炙左口魚入口即溶咁!三文魚腩、鰻魚同帶子都好出名,應該係即點即整,好有水準! 除左 刺身同壽司,串燒都係買飛佛,串燒牛舌不得了,食幾串都回本!仲有我至愛嘅多春魚同菠蘿! 朋友鍾意食蝦鍾意到一個點,食完 刺身都唔夠喉,仲要叫埋串燒,不過串燒水準都高,全部都大大隻啖啖肉! 熟食方面我推介雞軟骨,熱辣辣夠香口,
朋友要左粒榴槤炸彈都話唔錯! 白酒煮蜆夠入味,而且d 蜆都好大隻!我地仲叫左個牛肉鍋,都好足料! 雖然飽到喊,但最尾點都要食埋杯雪糕先走,佢包一杯哈根大師或者movenpick 嘅雪糕,食完呢餐真係要減肥!