好耐之前食是蛋黃哥主題,今來是為了p助和粉紅兔。就是因為喜歡個角色才會來朝聖,所以一嚟到全部裝修擺設和牆壁都是相關角色,大家都已經癲晒,未睇餐牌已經狂影相。幸好我們六點半來,等咗大概10分鐘已經可以入座,如果是二人座位更加係唔需要等位。我們在外面等都等得很高興,因為外面都有kanahei的企板可以狂合照。仲有好多精品睇。個餐廳限定鎖匙扣要單點原價嘢飲先至可以送,有點坑錢。至於食物方面其實跟上次差不多。都係有咖喱蛋飯和日本西式意粉之類的。我記得以前點的日本西式意粉定飯麻麻地。所以寧願叫了兩個相同的咖哩吉列飯和蛋包飯。個餐廳名都改得做curry, 咁咖哩飯一定不會差得去邊。蛋都好滑,飯都好香,粒粒都好濕潤。炸豬排唔算油。蛋包飯隻蛋就老左啲。個醬都一般沒有什麼特式。不過隻粉紅兔設計真的好可愛,用火腿做兔耳仔都幾有創心思!!杯子和碟都印有p助和粉紅兔真的超靚! 喜歡kanahei的粉絲絕對不能錯過(*´꒳`*)
好耐之前食是蛋黃哥主題,今來是為了p助和粉紅兔。

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)