2008-08-03 2 views
同亞媽出mk, 經過就聞一陣榴槤味, 心諗, 更係有甜品食啦.見佢又唔多人, 咪入去坐下又食下囉,入到去, 我就坐sofa亞媽坐(鄧)仔, 坐坐下, 見佢唔係咁舒服, 咪同佢換位囉, 可能張(鄧)仔唔係咁夠大啦,咁就叫左一個 芒果檽米卷($33), 一個銀耳杏仁茶($19), 同埋一個榴槤飄香($26),芒果檽米卷食落不錯, 但可能本人唔係咁中意D太熟ge芒果, 我就覺得有少少酸會好d,口感幾好, 檽米幾軟滑, 又唔係太諗。銀耳杏仁茶呢個都幾好, 幾杰身, 都夠香夠滑, 唔似得滿記果d咁水汪汪, 淡而無味, 梢嫌唔係太夠凍。榴槤飄香呢個真係真材實料, 入邊真係有好多榴槤肉, 好濃榴槤味, 又唔係泄, 因為有少少碌柚肉, 兩者味道幾夾兩個人加埋食左$78, 又不太貴, 不過整體上都唔係咁抵, 因為d份量都係比較細
同亞媽出mk, 經過就聞一陣榴槤味
, 心諗, 更係有甜品食啦.

見佢又唔多人, 咪入去坐下又食下囉,

入到去, 我就坐sofa

口感幾好, 檽米幾軟滑, 又唔係太諗。

銀耳杏仁茶

榴槤飄香
兩者味道幾夾

$39 (Tea)
  • 芒果檽米卷
  • 榴槤飄香