2022-09-18
這一次我跟朋友點了Kimchi carbonara, lemon 🍋 tart, iced homemade lemonade, iced earl grey latte 😍😍 Kimchi carbonara 都系第一次試,由於老娘不吃肉,所以走bacon 😘 店員提醒我如果走bacon 味道可能有點不同❤️ 見到個lemon tart 好似好吸引🤩 就叫埋lemon tart 試試😀先上飲品,latte 好香earl grey ❤️ 比較多奶😊喜歡奶的你一定好喜歡飲🤤 lemonade 酸酸的有少少梳打感覺😙😙呢兩日咁熱,好需要飲凍飲🥵🥵🥵 之後再上食物,先吃Kimchi carbonara😍😍 因為最近聽過吃kimchi 可以令身體更健康,因為它是發酵食物😙😙 估吾到kimchi 同埋carbonara 意粉都好夾😋另外個lemon tart好有驚喜🤩🤩🤩 好好味😋夠酸,甜度剛剛好😚😚😚😚因為我吾太喜歡吃太甜,這個好味😋喜歡吃酸酸又不太甜的你一定要試🤩🤩🤩🥰店員好有禮貌😚😚等我影完相再上菜😚又勁有禮幫我地影相😌😌我遇到的店員都好好👍🏻❤️❤️🥰