2022-02-24 460 views
之前係OpenRice 見過呢間,一路想試下,今日有機會啦!中午黎呢度食個lunch 😋🔸午餐 - 特盛手握壽司盛合 $188▪️有12件壽司🍣 叫既時候係用手機電子落單,我地問過waiter 入面有咩壽司款,佢叫我地scan 另一個QR code,但都係冇得睇 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ 算啦,都係照嗌😂😂 好彩日本嘢來講我冇咩唔食😂 味道中等,吞拿魚、三文魚等等都正常發揮,但未去到覺得係好食😊少少失望🥲🔸鰻魚柳川鍋定食 $128 ▪️呢個反而出乎我意料,唔知係天氣凍得滯定點,覺得食落肚好開心😂鰻魚都有好多舊,唔錯👍🏻仲連埋有個茶碗蒸,雖然個茶碗有少少爛咗😂但我覺得味道不錯👌🏻👌🏻👍🏻兩位 $350總體來講不過不失😃 未必會再去試啦😌

🔸午餐 - 特盛手握壽司盛合 $188

🔸鰻魚柳川鍋定食 $128

兩位 $350
總體來講不過不失😃 未必會再去試啦😌
2022-02-18
$175 (Lunch)