2023-08-30 258 views
食物真係一粒星都唔值,乾炒牛河係半暖狀態,帶有過火的燶味,出餐超慢,牛肉醃得好難食,鬆肉粉放太多,河粉痴在一起店員出錯了珍珠奶茶,還聲大夾惡,同埋奶茶係燶味OMG! 點解會燶既,,第一次飲到呢種茶飲咗两啖將佢完全放低。。唉,,好懷念以前的墾丁啊,無論裝修風格同質素都係。。。宜家感覺邁向倒閉的路程,人手又唔夠,侍應態度又差,上菜慢,食物凍,難食,飲品難飲。。。仲要上錯,唉。。。要接受現實了,不要再來,對上一次等咗大半個鐘先都未有食物,問侍應原來係被另一個侍應取消單了,無端端取消,好莫名其妙的最後當然唔食了 轉其他餐廳,諗住隔咗幾個月,經過又好想再試吓,因為始終想念墾丁的味道,知道佢哋係同集團,以為佢哋係一樣。點知今次再食都係咁差,佢哋點做到咁穩定既呢?係差既方面,可以keep 住咁穩定😅😅😅唔同時段,唔同日子來食咁係咁難食。。係咪想我哋呢啲食客死心,唔好再光顧😅係咪要接受一葉不是墾丁的現實呢,再見了👋真的不會再來。。 比咗幾次機會都咁。。無謂浪費金錢
店員出錯了珍珠奶茶,還聲大夾惡,同埋奶茶係燶味
OMG! 點解會燶既,,第一次飲到呢種茶
唉。。。
再見了👋真的不會再來。。 比咗幾次機會都咁。。無謂浪費金錢
2023-08-30
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$65 (Lunch)