⚑ 無加一服務費 定價合理⚑ 職員服務好態度好⚑ 同對面貓眼同一老闆不過我食過貓眼就覺得一般✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎⍥ 大滿足全配料牛肉湯 ❙ $104🤣揀左多芫荽多青蔥多紫洋蔥,果然多到覆蓋左九成牛肉河。第一時間飲啖和牛湯底,真係感受到乜叫濃而不濁👍🏻清而不油,第一感覺已經好好!牛配料好豐富,有牛味濃既半生熟安格斯牛肉,兩粒彈牙爽口油脂滿滿既澳洲牛丸,仲有幾舊又入味又稔既慢煮牛肉條🤤🤤每款配料都相當相當出色!!!我對上一次食河粉都唔知幾多年前🙂網上見好多人讚姑且試試!果然無浪費我quote 😝😝唔會過稔碎濕濕,河粉有返咁上下粗度同煙韌度,最最最重要係食落去一啲都唔油!!!又係好出色既一環💓💓💓⍥ 鹿兒島黑豚肉濃豆漿冷河粉 ❙ $81🤔凍豆漿湯河粉?夾咩!?原來唔止夾,味道仲咁好食!有啲似平時鹹豆漿咁,略帶有少少甜味,每啖都散發微微豆香,完全係有一種清新既感覺,無吹水😢估唔到有個咁神奇咁好食既化學反應👍🏻!!仲有幾片肥瘦適中既黑豚肉,加上我又係揀多芫荽多蔥多洋蔥,撈勻口感好豐富😭真係驚艷到我地,最後我打撈到一條河粉碎都無得剩,想食多一碗呀omg~~~~🫶🏻🫶🏻🫶🏻💡店

⚑ 無加一服務費 定價合理
⚑ 職員服務好態度好
⚑ 同對面貓眼同一老闆
不過我食過貓眼就覺得一般

✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎

⍥ 大滿足全配料牛肉湯 ❙ $104

⍥ 鹿兒島黑豚肉濃豆漿冷河粉 ❙ $81

💡店家溫馨小提示:
1️⃣先試一啖湯 (正🥲👍🏻)
2️⃣落香料 青檸汁
3️⃣香料 牛肉 河粉一齊啪落口 (🙌🏻大大啖唔該)
4️⃣正宗越南食法係牛肉可以點點甜醬同是拉差醬 (不過我鍾意食原味道 牛味好夠 完全唔洗點任何醬汁🥰已經咁正)
5️⃣食到一半加辣椒同埋自家製辣芽菜 (真係有啲辣😌)

• 大滿足全配料牛肉河
  • 鹿兒島黑豚肉濃豆漿冷河粉