2021-08-04
住系大西北好少會出到九龍, 難得今次做完Facial,又見吾系好餓,就去試試佢喇!去到門口咁岩有人俾完錢,接住就到我order喇~總共有4個size: Jumbo $30(1款味) ,Mega $35(2款味), Giga(3款味)同Tera(4款味)有6款口味可以揀 , 分傳統同時令口味 : 芝士味 , 酸忌廉洋蔥味, BBQ味, 辣BBQ味, 田園沙拉醬車打芝士味 同埋粟米味由於店員想等埋我落order先一次過炸薯條, 所以我無睇清楚就叫左Jumbo - 田園沙拉醬車打芝士味...到俾完錢既時候先發現, 原來Mega都只系加多$5, 仲可以揀多隻味☹️☹️☹️等左大約3分鐘, 薯條就炸完, 跟住見到店員摩打手咁將薯條同𢳂啲粉落個筒入面, 跟住筒入面既薯條同粉就好似洗衣機咁攪下攪下~成個過程好快, 吾駛2分鐘到我就有我既薯條食喇!系攞餐既旁邊, 鋪頭系有預備到紙巾同竹籤~好貼心, 咁就吾駛食到成手都系喇!不過可能佢太高速咁攪啲薯條同粉, 佢以吾系條條都痴滿味粉🥲尼隻味我覺得甜甜地咸咸地, 芝士味吾系太strong, 都吾差既!最開心系食到即炸既薯條, 熱辣辣先好食!!!系等緊既時候見到佢有
去到門口咁岩有人俾完錢,接住就到我order喇~ 總共有4個size: Jumbo $30(1款味) ,Mega $35(2款味), Giga(3款味)同Tera(4款味)
等左大約3分鐘, 薯條就炸完,
成個過程好快, 吾駛2分鐘到我就有我既薯條食喇!
不過可能佢太高速咁攪啲薯條同粉, 佢以吾系條條都痴滿味粉🥲
最開心系食到即炸既薯條, 熱辣辣先好食!!!
系等緊既時候見到佢有得1袋薯條+2包味粉咁買反屋企自己整, 不過諗起無炸爐得氣炸...
氣炸既薯條硬系差咁啲~所以打消左個念頭