2020-10-29 112 views
唔知幾時開始,芋圓呢股熱潮黎左香港。而香港好多甜品店都跟住整芋圓,但真係好食正宗嘅冇幾多間。過江龍芋圓嘅舖頭,相信你一定會諗起仙芋仙,就係排隊排到乜嗰間,而我都食過幾次,真係好好食。但有時候,都要試下其他野,呢間第一次試,個配搭幾吸引,因為有雪糕。但係呢間舖啲服務態度真係差到爆炸,我知唔憂做,但做返基本禮貌。講到野食,我最驚喜係個仙草,係有咬感,唔係一舀就散嗰啲。紅豆同珍珠軟硬剛好,芋圓都係正常嘅,加埋球雪糕更令人滿足。我覺得唔錯,呢間過江龍都做得到水準,不過我都唔會再返轉頭,都係鍾意佢個競爭對手多啲。加上啲員工唔憂做嘅服務態度,我更加唔會想再幫襯。FYI大家,堂食每個人一定要嗌一樣野,否則,你自己諗啦~即係你冇得同朋友share一齊食。

2020-09-26
$50 (Dinner)