2018-06-10 98 views
成日去尖沙咀都唔知食咩好 朋友介紹左間新開餐廳 係美麗華附近 話幾特別 於是同男朋友去左試的確係幾好坐 靜靜地 幾啱傾下計個menu 擺放都好有心機 佢夜晚有兩個餐 可以揀5course /3 course 我覺女仔3course 都可以了 所以我地叫左一個3一個5 有湯有前菜 有main ,飯/意粉同甜品上第一道菜已覺有驚喜 係鴨胸多士咁好香鴨腿湯飯嗰隻鴨味 但好juicy 唔乾淨淨咸咸地佢又俾到d 火箭菜你配搭中和下 好食之後係海鮮湯 味道無乜特別 係好濃海鮮湯味 但又好多好多海鮮另一個餐湯係栗子湯好似栗子蛋糕咁 甜甜地 幾特別 但未必個個鐘意飲之後main就有 慢煮雞胸同鯛魚我最鐘意個魚 除左啖啖肉好似靖魚 我鐘意佢下面仲藜麥 第一次食 有d 似飯但就再一粒粒d 但又有d juicy 汁加少少檸檬酸味 好配最後有個鵪鶉脾配意大利飯鐘意仲意大利飯 好多配料 菇 好香好多味仲甜品都不錯 好香烘茶味 不過芝士偏多 食得耐有少少蓋過左仲茶味同 所以實左少少但鐘意食芝士蛋糕既一定會鐘意呢度碟碟菜都好有心機 仲待應仲會好有心機逐碟菜介紹係點煮幾特別
成日去尖沙咀都唔知食咩好
朋友介紹左間新開餐廳 係美麗華附近