2020-06-20 1494 views
之前聽好多同事推薦,話佢地嘅Cheesecake同食物都好正,大件又好食;於是搵日Happy Friday去試,由於Receptionist話夜晚無得book位,所以我地就揀左lunch去食。由於一早book左枱嘅原故,去到只係等左幾分鐘,等待侍應嘅帶位就可以入座。我地2個人叫左一杯飲品、一個飯、一意粉跟餐,同一件蛋糕,完全忘記咗佢係一間美國餐廳;亦都高估左自己嘅食量。點完餐後好快就黎左餐湯同Oreo奶昔,奶昔大杯,好多Oreo碎碎,好好飲,不過老公就嫌有d過甜跟住上好香辣味嘅水牛城香辣雞翼,好大隻,食落好勁酸味又帶少少辣,好惹味意粉嘅檸檬忌廉汁配雞肉,酸酸地好開胃,雞肉好嫩滑蝦及雞肉雜燴濃湯飯都好正,配飯食一流,好好送飯,個汁好惹味,配上蝦、雞肉、司華力腸等等嘅配料,口感十分豐富。由於全部食物都好大份,但又想試埋佢地嘅芝士蛋糕,所以我地無夾硬食飽,飯、麵、雞翼各剩左一半打包拎走蛋糕都係同樣外國人size,好大份好濃朱古力味,不負期待,不過如果鍾意芝士味嘅朋友就唔建議叫呢款喇🙈後記:雖然係lunch繁忙時間,但店員服務態度都好好,feel到佢地就算多客忙都會盡量take care每一枱

雞肉蒜香檸檬忌廉意大利幼麵

意粉嘅檸檬忌廉汁配雞肉,酸酸地好開胃,雞肉好嫩滑

蝦及雞肉雜燴濃湯飯

GODIVA朱古力芝士蛋糕

蛋糕都係同樣外國人size,好大份

後記:

雖然係lunch繁忙時間,但店員服務態度都好好,feel到佢地就算多客忙都會盡量take care每一枱客

因為我地2個人食,加上每碟份量多,所以叫唔到好多野試,好推薦一大班朋友黎食,開心share,又坐得舒服

食物定價黎講唔算平,不過食物真係大份,所以整體黎講我都覺得係抵食嘅
2020-05-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$400 (Lunch)
Celebration
Birthday