2019-07-12 660 views
係灣仔返左2個月工,無咩同事陪我食飯。上星期搵返個舊同事,於是佢決定帶我好食西。今日就黎左森屋食野。一入到去陣陣既燒肉香味,好想影相,但驚驚。12點半已經滿晒,等左15分鐘先入到去,仲諗緊食羊定雞,朋友過牛定食超正,於是就跟左朋友。沙律佢唔係用沙律醬或胡麻醬,應該香草加檸檬汁,除左菜好新鮮爽口,最正係有洋蔥,雖然食完會口臭,但係,太香口,我都食晒。牛定食佢燒到啲牛好香,卜卜脆,加上蔥花、洋蔥同佢另上既一隻蛋。立即攪拌,將啲蛋同牛肉燒汁撈好,又香又好好有肉味。不過我覺得牛肉太脆,食唔到牛肉味,不夠滿足。味噌湯十 分足料,好多白蘿蔔、洋蔥等蔬菜,好正。大滿足,下星期再食!

沙律

牛定食

味噌湯
十 分足料,好多白蘿蔔、洋蔥等蔬菜,好正。

大滿足,下星期再食!
燒牛肉飯
定食沙律
2019-07-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)
燒牛肉飯
定食沙律