2020-09-06 1112 views
[🇭🇰香港- 紅磡].唔係講笑,好難得食到一間中式私房菜由創意到味道都好高水準!真係由餐前小吃- "芥末麻香花膠"&"冰鎮南非鮑魚",到"原盅燉哈密瓜爵士湯",再到小炒"辣酒煮海花螺","金蒜蒸指天翅",”鮮頭刀咕嚕肉”,"稻漿有機菜遠",最後主食"瑤柱鮮蛋炒"&"上海素菜粗炒"都超級出色又有驚喜!最最最正係個“賽螃蟹粉法飽”,用左5種22隻蟹拆出來一大盤橙紅色嘅蟹粉😍啖啖蟹肉撈埋啲膏,可以齋食,配蟹醋/原味或蒜香法包,但我最鐘意都係淨蟹粉咁食🤩道道菜超大份又真材實料,性價比係超級高👍🏻.🔻🍽 東煮友喜📌 地址: 紅磡崇潔街73號地舖.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyathunghom #tummysreadyforchinese
[🇭🇰香港- 紅磡]
🔻