2022-09-05 52 views
講起打邊爐,大家一定有幾間去開嘅大集團餐廳,但係其實都有好多小店做得好好,無論價錢定味道都好有吸引力,今次就去咗尖沙咀呢間試吓佢嘅海鮮邊爐放題首先會有一個頭盤可以揀雞煲或者酸菜魚等等,然後有幾個唔同嘅plan揀,分別就係海鮮同牛肉嘅級數我哋揀咗個C餐,首先上左個酸菜魚好大盤仲要勁多魚肉,啲魚肉勁爽好好食食完就到主菜,啦首先有個一盤嘅海鮮,可以睇到又有鮑魚又有扇貝同埋勁大隻嘅蠔,仲可以見到啲鮑魚有少少郁吓郁吓勁新鮮啊跟住當然唔少得有一盤乜都有嘅牛set,有安格斯牛又有和牛仲有好多唔同部位之後亦都可以落單叫其他丸肉類等等都有自助區俾大家攞蔬菜同飲品但係好老實講,食完個頭盤同埋一開頭嘅海鮮之後其實都已經飽咗一大半與其話佢係任食火鍋,不如話佢係一個高質嘅精品火鍋,真係令我對火鍋放題有新嘅體會

之後亦都可以落單叫其他丸肉類等等
都有自助區俾大家攞蔬菜同飲品
2022-02-19
$300 (Dinner)
  • 牛肉拼盤
  • 酸菜魚