2021-08-20
放假約咗朋友去大館影相打卡🤩 嚟咗呢間喺大館附近嘅餐廳嘆番個all day breakfast先出發🥳呢間餐廳嘅裝修同埋餐具都非常特別,蘋果汁竟然用咗唐老鴨杯嚟裝,好靚呀😍 打卡一流!睇餐廳嘅佈置,夜晚喺度飲酒應該都幾chill🤣All day joyful 全日微醺 $128配西多士,仲有芝士蘑菇,食材都係用心製作,亦都大份抵食😋Grilled US pork loin 烤美國厚切豬扒 $238我哋加多$20配埋意粉,意粉係另上,上面仲有啲香草都幾有誠意㗎!豬扒都幾厚,豬扒肉比較瘦,雖然食落唔鞋,但係比較少肉汁同埋油脂嘅香味🥲 我哋個前菜仲加咗$20要三文魚沙律,沙律份量同三文魚都幾多都幾抵食!麵包好香軟,唔錯😚去洗手間嘅時候發現,出邊露天嘅地方仲種咗檸檬樹同唔同嘅香料,靚到忍唔住影咗張相🤣 等天氣冇咁熱嘅時候坐喺出邊食都唔錯㗎🤣🤣最後要讚下呢度嘅侍應服務態度都幾好,仲同我哋傾偈添!上菜嘅速度亦都適中,等我哋食完哂前菜先慢慢上主菜,唔會有催趕嘅感覺,喺度渡過左一個好chill嘅下午❤️
All day joyful 全日微醺 $128
配西多士,仲有芝士蘑菇,食材都係用心製作,亦都大份抵食😋