2024-01-21
朋友介紹我泥試間新cocktail lounge~好chill好舒服,個bar幾型,一入門口就係藍色燈既玻璃bar👍👍試左兩杯signature cocktail,一杯叫Tom Yum另一杯係Chestnut Gingerbread。 Tom Yum勁正,真係有冬陰功既味道,辣既味道好出,但又唔會太辣,酒味啱啱好,勁推介!!Gingerbread都好好飲,飲落好舒服,Chestnut味好正🤭🤭Shi嗰part佢地介紹我食佢地既signature 波子汽水味,真心好好食,呢個又係極力推薦大家試。Overall,呢間lounge值得大家試試,唯一可惜既係今日佢地話野食準備下個禮拜先推出,所以睇泥下個禮拜要再泥試試佢地d野食🤪🤪佢地有得join member,好似話好多優惠,每次去都有免費cocktail送,等我下個禮拜再去試埋d野食如何先再考慮join唔join🤣🤣