2019-10-01 202 views
📍Dry爆釜飯😢 -- 釜之魂🔥之前食過釜之魂嘅鰻魚釜飯 肥厚嘅鰻魚好味到令小編念念不忘😍😍😍今次試第二款釜飯 可惜好失望。。😭-------⭐海之幸($88)之前睇相見過呢款飯唔錯 所以今次就點咗呢個😃上檯嘅時候見賣相好吸引蝦乾魚乾鋪滿晒喺飯上面💞仲有陣陣嘅蝦香味店員提我食之前要撈勻佢 可惜我一撈嘅時候就發現唔太對路 因為個飯係好乾 完全冇汁😭😭😭就好似一兜白飯就咁加咗啲蝦乾上去 係有香味但真係dry到一個點😭食咗一半已經乾到唔想食 相比起上次嘅鰻魚飯 今次真係幾失望呢😭建議大家都係試返佢嘅鰻魚飯比較好😭-------價錢:$88-------評分(10分滿分)賣相:8味道:4性價比:3回頭率:/-------店鋪資料名稱:釜之魂 釜飯專門店地址:九龍灣 牛頭角道77號淘大商場三期地G286-G288號舖前往方法:九龍灣站A出口

📍Dry爆釜飯😢 -- 釜之魂🔥
-------
⭐海之幸($88)
價錢:$88
-------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:4