2022-06-20 669 views
👶🏻圓圓個頭就嚟圓到好似粒波😂😂哈哈 #圓圓波 #圓波波 #波波圓 #肥波圓🌭話說我同圓圓好耐都無食熱狗啦😍今次經過熱狗店就試左店內大熱嘅澳式風情熱狗(Aussie Dog)呢個熱狗入面有千島醬,煙肉,菠蘿,燒芝士,紐綸堡腸,成個熱狗都好juicy😋而且全豬肉嘅熱狗腸都好好味,唔太咸,成個熱狗夾埋一齊食,甜甜酸酸嘅菠蘿配埋千島醬,好夾呀😍圓圓都搶住食😂😂喂呀留返啲比阿媽食好喎~~~我仲加配左薯餅,脆卜卜好好味,就算放耐左都仲脆卜卜,好惹味😋推介指數:(10粒⭐為滿分)⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐......#王圓圓 #圓圓媽媽#zeppelinhotdog #zeppelinhotdog_MaOnShan

推介指數:(10粒⭐為滿分)
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
#王圓圓 #圓圓媽媽
#zeppelinhotdog
#zeppelinhotdog_MaOnShan
澳式風情熱狗
2022-06-14
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
澳式風情熱狗