2016-02-29
第一次來雙囍鍋, 見到話可以又蒸海鮮又打邊爐, 價錢仲要平, $148加一, 可以由6PM食到去9PM, 所以就試下啦.環境就普通, 叫叫乾淨企理, 放食物既地方又有人睇住, 吾會亂七八糟. 而且坐位空間比較大, 唔會好嘈傾吾到計.基本上種類到叫多, 好多丸類, 腸仔, 菜, 較特別既係, 雞子, 鵝腸, 基本上同一般街坊酒樓任食一樣, 係自助既.另外牛肉, 羊肉, 魚片, 魚腩, 水餃, 雲吞係要每次落ORDER既.原本以為會有海鮮, 原來海鮮係要另計, 試左2隻蟶子同吾知咩貝. 每隻10蚊. 價錢係超平, 所以質素到係超低.蟶子有沙同有雪味, 個兩隻咩貝一隻蒸完開左, 但係入面冇左半粒肉(太奇怪唔敢食), 另一隻蒸足2個鐘到冇打開(更加唔敢食).但係食到一半時, 發現廚房放左兩碟蜆出來, 我去到時只剩得6隻.之後就望實個個位, 一見佢出蜆就出去夾. 第2次成功夾到12隻.蒸海鮮就只有蜆係免費限量提供. 大家要食就要睇住個廚房位.至於飲品到係自取任飲既, 主要係韓國牌子既果汁, 烏龍茶, 薑茶, 及一般汽水.另外仲有小量熟食, 咖哩魚旦豬皮, 炸春卷, 咖哩角, 碗仔翅, 雞翼.仲有
蒸海鮮就只有蜆係免費限量提供. 大家要食就要睇住個廚房位.
仲有雀巢既雪糕到係任食.
總結: 食物質素唔係叫好好, 不過不失, 不過飲品(不是大陸品牌飲品)仲又有雪糕同小食供應.
即時加分, 如果下次想任食打邊爐, 係會再來既.
Other Info. :
服務好快, 員工手腳好快, 雖然有D 係講鄉下話吾係好溝通到. 不過到係幾好既.