2014-10-13
朋友買左一張團購COUPON,星期六去左,3點左右都冇咩人的,仕應安排坐在外面,我在看入面還有位置,點解要坐出面呢,朋友話入面應該是留給那些唔係食團購的客人. 坐下後俾了COUPON仕應,問我們飲甚麼,然後就收取我們的10%服務費,可能坐出面的原因吧.等左一陣先送上兩杯凍咖啡,份量不算大杯,我怕苦叫朋友幫我落多少少糖水,後尾佢話落得太多好甜. 坐在外面的全是食HIGH TEA SET的客人. 一份份的送上. 我們的一SET也來了.賣相都好精緻及吸引的,仕應叫我們盡快食用那杯牛奶布甸,因怕會溶. 我們忙住拍照一輪後,就開始食那杯牛奶布甸,是北海道牛奶呀,好香及好滑,好好味呀.之後由咸點開始,有兩件迷你漢堡包,一件係牛肉,另一件係鵝肝,我們每人一半,牛肉都幾香,OK的,鵝肝有少少蘋果蓉,都酥的,還有蕃茄及生菜. 還有一個薯蓉,一般啦,唔夠熱.第二層係一件蝦多士,一杯沙律,然後係PAMA HAM拌哈蜜瓜, PAMA HAM有點不新鮮的感覺. 其它的都是一般,冇咩特別.第三層係兩件TART,芒果朱古力及士多啤梨,芒果朱古力已經開始溶化了. 味道OK,芒果太熟. 士多啤梨好味,好甜.大家的感覺係
大家的感覺係如果原價要$299 FOR 2, 好唔抵食啊.