2024-09-18 943 views
係網上噉碌到呢間嘅芝士吉利豬排廣告 同frd抱住試一試嘅心態嚟食 我地都嗌咗炸嘢 店員比一碗芝麻叫我哋自己磨碎 但係個店員態度語氣有少少*🤏 同埋佢直接推開我個frd隻手 擺低芝麻 跟住叫我地磨完之後再加隔離嗰支醬 用嚟點炸嘢食 叫咗一杯深海炸彈 杯飲品偏濃 but個雪糕超好食! 個套餐賣相幾好 但係咬落去基本食唔到啲咩肉 食嘅係嗰一層皮同少少芝士🧀 米飯偏淋 套餐包嘅甜品根本就唔係甜品 係飯前/飯後水果🙂‍↕️🙂‍↕️ 其實咁嘅價錢可以食其他更好 要服務態度冇態度 就坐低嗰陣時斟咗兩杯茶 跟住就成班人企係度傾計 落單又手機落 埋單又係我地出去埋 噉點解仲要收我服務費呢?服務在哪裡?語氣又唔好 真心收我咁嘅價錢係咪應該俾返應有嘅質素 唔會有下次

2024-09-18