今次食第三次,第一、二次都冇令我失望,唔知今次點呢?😁😁~~~芝士熱狗🌭️+洋蔥🧅圈~~~套餐價$45,平少少😄😄芝士熱狗🌭️顧名思義就係要多芝士啦🤣🤣,打開個盒芝士真係多到成條河咁😂😂,中間條腸好似 游水咁呀🥰🥰,食落芝士味唔會過重,仲食到條腸味😚😚咁洋蔥🧅圈就略嫌硬咗少少,炸粉味蓋過洋蔥味,有啲可惜😌😌~~~紐約辣味熱狗🌭️~~~呢隻茄汁勁多,香腸配茄汁反而腸味會更加突出🙂🙂!辣味屬於中小辣,辣味比’火炙芝士辣肉腸熱狗🌭️‘重,建議可以出隻更辣嘅俾人挑戰下🤯🤯!最後加咗$12 揀咗冰菠蘿🍍同烤菠蘿🍍冰菠蘿🍍建議用個杯裝住,因為攞返屋企冰已經變做水,攞上手嘅時候倒到一身都係🙄🙄冰菠蘿🍍就酸酸甜甜🤗🤗泡菠蘿🍍就暖暖地😙😙今次都冇令我失望,但如果有得堂食絕對會更好食😋😋
今次食第三次,第一、二次都冇令我失望,唔知今次點呢?😁😁
~~~芝士熱狗🌭️+洋蔥🧅圈~~~
炸洋蔥圈

套餐價$45,平少少😄😄
芝士熱狗🌭️

咁洋蔥🧅圈就略嫌硬咗少少,炸粉味蓋過洋蔥味,有啲可惜😌😌
~~~紐約辣味熱狗🌭️~~~

最後加咗$12 揀咗冰菠蘿🍍同烤菠蘿🍍

烤菠蘿🍍

冰菠蘿🍍就酸酸甜甜🤗🤗
泡菠蘿🍍就暖暖地😙😙
今次都冇令我失望,但如果有得堂食絕對會更好食😋😋
2020-12-29
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$47.5 (Dinner)
芝士熱狗🌭️
  • 芝士熱狗🌭