2022-08-27
ELECTRIFYING OPEN-AIR LOUNGE BAR食完飯想傾吓計,揾個冇咁多人既地方,始終安全啲。在尖沙咀附近,所以上去Mira 睇吓,見到open air 都有啲猶豫😅因為基本上四邊圍住,無風既,係靠位旁既風機。covered area 有沙,坐既係沙灘椅,既幾正架,呢度仲有水煙食添。Cocktail 好打卡feel呢杯叫 Maui TikiHavana White Rum, Mango and Passion Mixed, Special Mikey Colada Mixed, Fresh Pineapple Juice一入口有rum 酒味之外,我一直覺得似波籮汁😂😂😂好啱女仔飲,易入口😉不過感覺似mock-tail 多過cocktail 以cocktail 嚟講,佢有好多選擇,同三五知己,男女朋友一齊去都唔錯架。P.S. 因為open area, 咁啱今日帶個chain wallet 就走出去,坐坐下落雨🤣🤣,但係waiter 啲反應慢左少少😅,直到最後都冇開傘🤷🏻♀️ ,要要求先可以去有風機既地方🤦🏻♀️,真係太熱喇。好彩調左位,之後真係落雨落到倒水咁,仲咁多人
Cocktail 好打卡feel
呢杯叫 Maui Tiki
不過感覺似mock-tail 多過cocktail
好彩調左位,之後真係落雨落到倒水咁,仲咁多人嚟😅。
Around 150-200 per cocktail.
環境 🌕🌕🌕🌕🌗
價錢 🌕🌕🌕🌗🌑
服務 🌕🌕🌕🌑🌑
會再去,天氣好或者冇咁熱既時候