2014-07-15 449 views
係呀!又係我呀!哈哈今次帶媽媽黎食,不過我唔記得星期日係冇set lunch 1點9左右到,仲未有下午茶 而且lunch time真係好多人!!唯有行下先啦.....好啦,行左個圈,發揮左極速shopping既小小敗家技術 夠鐘填肚啦!早上到而家都未食野 媽媽見到A餐有佢至愛既牛角包!當然唔會坐過啦! Tea time set A 熱脆牛角包加火腿腸仔蕃茄湯通粉,熱咖啡($35)媽媽話......牛角包係熱辣辣!super big!!但係冇脆bor 不過好鬆軟 通粉彈牙,湯底唔會太味精,不過都係有D口渴咖啡,一般,都係茶記既比較心水 芝士薯蓉蕃茄cream soup($28)加配蕃茄湯通粉($8)因為同上一篇食評一樣,所以我冇影相不過今次趁熱食通粉!真係好彈牙 米住米住!!可能係星期日,多人,侍應們都趕出餐但係有個肥waitress 送咖啡黎既時候十分粗魯 差D就整親媽媽啦!仲要倒瀉左少少咖啡 係!係少少,但係我地始終係客人,你眼見差D整到人,其實say 句sorry 都唔係過份但係佢竟然木口木面,咩都冇講,大力放低杯野就走 我覺得要扣返D分
係呀!又係我呀!哈哈
今次帶媽媽黎食,不過我唔記得星期日係冇set lunch

1點9左右到,仲未有下午茶
而且lunch time真係好多人!!
唯有行下先啦.....
好啦,行左個圈,發揮左極速shopping既小小敗家技術

夠鐘填肚啦!早上到而家都未食野

媽媽見到A餐有佢至愛既牛角包!當然唔會坐過啦!
媽媽話......
牛角包係熱辣辣!super big!!但係冇脆bor
不過好鬆軟

通粉彈牙,湯底唔會太味精,不過都係有D口渴
咖啡,一般,都係茶記既比較心水

因為同上一篇食評一樣,所以我冇影相
不過今次趁熱食通粉!真係好彈牙

米住米住!!
可能係星期日,多人,侍應們都趕出餐
但係有個肥waitress 送咖啡黎既時候十分粗魯

差D就整親媽媽啦!仲要倒瀉左少少咖啡

但係佢竟然木口木面,咩都冇講,大力放低杯野就走

我覺得要扣返D分

2014-07-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$36 (Tea)