呢間嘢乜都想賺到盡, 定位係高級台式火鍋,啲嘢食差過放題,湯底逐個位收已經唔合理, 鴛鴦鍋仲要加錢, 好明顯要賺到盡。座位坐唔滿,定位係高級火鍋但要限時, 我以為自己食緊放題,食品樣樣都貴,選擇又少, 仲要係交黎嗰啲普通貨, 完全冇手工嘢, 但碟碟收到貴一貴,最離譜係連擺盤都唔做, 用個豉油碟仔上菜,嘢已經難食, 賣相仲要差, 真係一肚火。 店員解釋點解要限時, 因為鴨血同豆腐都係無限加, 就係因爲呢兩樣cheap嘢要限時, 作為顧客我覺得不受尊重,大佬人哋真係任叫任食嗰啲先限時, 呢啲cheap嘢又要限時, 施捨咁款。最離譜係飲品竟然收過百蚊一 杯嘅普通嘢, 雖然我冇飲, 但竟然夠膽收呢個價錢, 真係好嘢。大家真係唔好做老襯, 講完。

大家真係唔好做老襯, 講完。