2020-05-05
上完畫畫堂,近近地就約好一起食晚餐。 我地孖寶好耐都冇一起食晚餐了,可以聊天。未入到食店,已經有一個大大的Menu放在店外,吸引我地入去了。POST IT 留言,好好留下要說的話,讓大家慢慢地留下腳步,心神領會了。突然間,回眸一望,好有日本小店的感覺。晚上9點左右,仍然有很多食客,可以暢所欲言,有時候,想好好地說話,都沒有時間。價錢合理、食物又好味道,一見到這樣豐富的餐點,不二次選,食左先想食咩,就睇Menu 慢慢點,好多選擇。🍽️忌廉湯 :好滑好飲,多點磨菇更加美好。🍽️黑松露湯 :黑松露味濃,好飲。🍽️肉丸長通粉 :平時喜歡食意大利麵條,今晚就食個長通粉,口感很實在,又滿足,配上蕃茄煮的紅椒及肉丸,免疫力增加,又健康……蕃茄有抗氧化,有茄紅素;紅椒有排毒、抗癌、預防心血管疾病、美顏、護眼、促進新陳代謝、造血、使胎兒正常發育;肉丸肉質多汁又補血。 食得健康,健康之選。🍽️煙三文魚沙律:三文魚配上沙律加上意大利醋,開胃又好食。🍽️瑞士雞翼🍽️野草莓沙冰 :冰凍又解渴……好好飲,夏天之選……cheers 🥂
突然間,回眸一望,好有日本小店的感覺。
想食咩,就睇Menu 慢慢點,好多選擇。
🍽️忌廉湯 :好滑好飲,多點磨菇更加美好。
🍽️黑松露湯 :黑松露味濃,好飲。
🍽️煙三文魚沙律:三文魚配上沙律加上意大利醋,開胃又好食。
🍽️瑞士雞翼