尋日7:15 到呢間野門口,都仲有位, 但我男朋友未黎, 冇得入面坐住先,要企出面餵下蚊先. 到7:30, 佢終於搵到間野, 個類似經理話要坐門口兩個位, 鬼死咁熱,梗係唔坐la, 之後佢要搭枱, 我地唔肯,又要拎飛仔同出面餵蚊.之後有一對男人跟我地尾,佢地都坐左門口個位,但係拎唔到食物的,結果比佢地換到卡位先,頂!!!!!!!!!!!!!! 我地先又冇,佢地有, 之後搞到同經理仔嘈lo..未食前就咁火滾, 入到去食, 迴轉帶上的壽司好似裝飾咁,冇人拎的. 寫食物紙的壽司好過la.....d壽司細件到呢...........飯又散, 一點"是"油就散晒,細件夾唔抵,又冇人地爭X的壽司飯,早知咪鬼入去食la.我地食左12碟, 食左好似冇食咁,唔飽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!差!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-06-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)