2009-10-10 12 views
上環食肆放飯時間都好多人, 而且都會好熱鬧, 嚟到呢間, 感覺好唔同朋友早到搵定位, 點知我去到都係得我朋友同埋幾個客, 好靜, 心想, 唔通好食?!set lunch有四個choices, 兩個pasta, 一個三文治同一個沙律($49)餐湯係一個菜湯, 個色水有的似綠豆沙 不過都幾好飲喎, 如果有蒜蓉包跟就好嘞~朋友叫咗個肉醬意粉, 我叫咗個吞拿魚三文治又唔錯喎, 朋友話個意粉幾好食, 我個三文治都好fresh~ 同埋都幾大件, 實飽餐飲要另加$5, 我哋要咗'外國進口'的蘋果汁, 幾好味, 好似bb飲嗰啲樽仔果汁呢度勝在夠靜, 同朋友傾偈食飯一流. 之後食食吓都開始滿坐, 仲有人等位添~

餐湯係一個菜湯, 個色水有的似綠豆沙
不過都幾好飲喎, 如果有蒜蓉包跟就好嘞~

朋友叫咗個肉醬意粉, 我叫咗個吞拿魚三文治

顏色似綠豆沙的餐湯
好味三文治
2009-10-09
$54 (Lunch)
顏色似綠豆沙的餐湯
好味三文治