2023-05-05 498 views
早上諗住搵個地方少啲人食早餐, 因為澳牛已經排到出去幾條街以外, 10点入到去 得三個 職員,完全無客, 點咗佢哋嘅 豬扒米線, 跟住除口罩, 就聞到有一陣 爆屎渠 味道, 職員話做緊工程, 跟住有個清潔員工喺度噴香薰, 蓋過咗啲味道, 等咗15分鐘都未有嘢食, 職員話 整緊 豬扒, 跟住同一個職員 就開始用漂白水洗地, 空氣裏面充滿咗屎渠漂白水香薰嘅味道, 然之後嗰碗豬扒米線就到喇, 我用咗 十分鐘 盡快食完米線 盡快離開, 完全唔知食緊乜嘢, 一碗米線 加埋 奶茶 埋單72蚊!其實你哋未預備好,可以唔開門做生意。

其實你哋未預備好,可以唔開門做生意。