2019-09-08 121 views
慶祝媽媽生日,因兩老只鍾意食中菜,又要求高,喺OpenRice千挑萬選,見到呢間評價高,又標榜冇味精嘅餐廳,就book左。一心諗住嚟試個冰鎮鮑魚,所以點左套餐B,個餐仲有扇貝,見隔離枱食賣相唔錯。滿心期待之際,職員就通知扇貝賣晒,話可以幫我地轉做冰鎮鮑魚或黃金蝦,我地揀左鮑魚,點知轉個頭職員又同我地講連冰鎮鮑魚都賣晒,只可以轉做紅燒鮑魚。😡😡😡當下真係十分無奈,只係8pm,就咩都賣晒,想食咩冇咩,但都冇辦法之下接受。點知....所謂嘅紅燒鮑魚(圖左下)竟然係罐頭鮑,同原本套餐入面嘅冰鎮新鮮鮑魚完全係兩回事!細隻好多!😡😡😡套餐其他菜式食材和味道都非常普通,個所謂燉湯清水一樣,完全冇味,而個餐入面最值錢嘅都賣晒,埋單5個人$1550!! 呢啲小菜根本完全唔值呢個價!😤😤😤成家食到一肚氣!是但一間酒樓都好過佢!完全唔明點解咁多好評😓😓😓

成家食到一肚氣!是但一間酒樓都好過佢!
完全唔明點解咁多好評😓😓😓