2023-12-14 172 views
唯一女待應態度極差十分明白食晏時間好旺場,1人入去打算食個晏,講明要搭枱,我都說明白。佢安排前面6人位,已經搞左10分鐘,都明白地方淺窄,都十分有耐性地等。到佢有人離開、理應安排我入座,佢個女待應未執枱 就叫我入去坐、為免阻住佢執枱,我都好客氣咁話等佢執完先,佢只冷冷咁講左句「咁你慢慢等」,自己反而是處理其他客埋單、我又在等。到等佢執完枱,完全無心叫我去坐,反而見到另一個客離開,又想叫我再等,要我坐果張,我前後等左15分鐘,叫我去搭枱,態度極差,掉張餐牌在前面剛離開客人的枱上,就去幫其他客落單,逼我一定要坐果個位。落單又似閒話家常,不斷推銷較貴的牛扒,完全無搭理我。我前後等左20分鐘,都未能見到餐牌、更是一肚氣地走。黑名單餐廳!仲要是收加一服務費的餐廳!
唯一女待應態度極差

落單又似閒話家常,不斷推銷較貴的牛扒,完全無搭理我。

我前後等左20分鐘,都未能見到餐牌、更是一肚氣地走。

黑名單餐廳!仲要是收加一服務費的餐廳!