哇第一次試呢間,真係完全愛上!😍 茶味好出色,好濃郁,唔係嗰啲齋甜冇靈魂嘅奶茶,呢度係真心用心沖茶嘅啲。甜度我揀咗標準,啱啱好,唔會太甜,又唔會飲到好寡口。💯話說返嚟,其實我係俾佢哋嗰啲潮到爆嘅裝修同埋靚靚嘅包裝吸引過嚟嘅,心諗「呢啲應該係影相打卡嗰啲店嚟㗎啦📸」,點知一試就完全被圈粉!珍珠煮得好到爆,係嗰種彈彈地又唔會太硬嘅啱啱好狀態,配埋茶一齊飲,真係超滿足。😋✨店員都好親切,問咗佢哋有咩推介,佢哋好細心咁解釋,最後我跟住佢哋建議試咗一款,完全無踩雷。👍 下次一定會再嚟搵朋友一齊試埋其他味道!如果你都鐘意飲啲有質素嘅奶茶,呢間真係唔可以錯過!🥤💖

2024-12-18
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
$40 (Tea)
  • 三重茶皇
  • 奶酱多丝