RUE DU LIBAN

餐廳以完美花海森林設計,充滿異國風情,有黎巴嫩花園嘅感覺,另外每逢星期五、六晚上8點,會有肚皮舞表演,令餐廳內氣氛高漲🍴Lamb Shank 中東經典慢燉羊腿 - 用上慢煮方法烹調以保留肉汁,肉質軟腍,加上以香草和香料調味,食落更加惹味!配菜有薯蓉雜菜,份量非常豐富!🍴Beef Kebab 牛肉串 - 上枱時已經陣陣燒烤香味,以薄餅墊底,牛肉入口軟嫩,蘸上自家調製嘅黎巴嫩醬汁,更能令味道提升!🍴黎巴嫩法式多士 - 法式多士外脆內軟,面層鋪滿椰棗蓉和開心果碎,酸酸味味得嚟又有口感,多士中間就搽滿乳酪,令味道更豐富!🫖Arabic Mint Tea - 金光閃閃嘅茶壺和茶杯夠晒吸睛,花茶味香醇,加入咗薄荷葉,令味道更清新!🍷Domaine des tourelles Red 2020 (Red Wine) - 餐廳提供2款黎巴嫩紅酒,點了呢款果味豐富而較甜美,相對容易入口!

🍴Lamb Shank 中東經典慢燉羊腿

🍴Beef Kebab 牛肉串