2017-08-19 66 views
糖水時間, 見雜誌介紹, 所以黎試。約十點幾到達, 等四張飛, 約十五分鐘有得入座。我地三人被安排坐二人檯,好迫。入座時, 老細(應該係)提醒限坐45分鐘。坐低叫野食,朋友A叫左 T12 御前戚風聖代 ($62), 比menu 張相, 個杯又細又窄。我叫左T16 霜淇淋配豆腐布丁($48), 黎到雪糕有啲溶,已經倒下,個擺盤唔得,求其用個日本碗,不過, 味道都ok,個豆腐布丁好重豆腐味,雪糕可選雙色 (抹茶 x 焙茶)朋友B叫左T07 御前霜淇淋盛合($78),個presentation 好勁,下面有乾冰,出哂煙咁上檯,但碟甜品其實好細碟。總結,味道係唔錯,但定價偏貴。我地每人為自己個甜品定個心水價,都比佢個定價平,哈哈!
糖水時間, 見雜誌介紹, 所以黎試。

入座時, 老細(應該係)提醒限坐45分鐘。

T16

2017-08-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$65 (Last Night Supper)