2022-07-27
行完寶雲道落番黎最後係行到黎登龍街呢邊after you之前有連登仔查到佢地卡片地址係同支那合景泰富一樣所以一直pin左佢係紅店無幫襯到後來有報紙幫佢澄清左係由泰國after you 100%自營今年年頭先係原址重新開業見到話係由香港方面特許經營公司名就搵唔到今次就有埋泰國方面既招牌刨冰供應今次早去大約一點鐘去到算少人人龍只係岩岩去到轉角位大約排左半個鐘左右同係泰國一樣都係買左飛先入座然後得到個號碼牌會有職員送餐而門口counter都多野買布甸價算係可以接受不過刨冰就貴好多上次去shari shari都未洗過百但after you已經百三四招牌芒果糯米飯仲要去到百中拎番19年果時去泰國果張收據黎對比同一樣口味既刨冰係泰國只需要265匹大約70蚊港紙而香港個價足足貴泰國一倍講緊日本拉麵都未去到咁過份真心顛餐廳轉角位地方唔算大位同位之間都幾迫張檯就正正常常有比左四個羹我地不過身後面係落地玻璃後門好似動物園咁比人望住晒如果平時黎食下午茶或者宵夜可能我只係叫一樣不過今次無乜點食野就另外再要左個無花果布甸蛋糕配雲呢拿雪糕其實即係拖肥布甸我覺得甜到漏左麻麻地重點既芒果糯米飯刨冰無論係樣定口感都係同
最後係行到黎登龍街呢邊 after you之前有連登仔查到佢地卡片地址係同支那合景泰富一樣
所以一直pin左佢係紅店無幫襯到
大約一點鐘去到算少人
人龍只係岩岩去到轉角位
大約排左半個鐘左右 同係泰國一樣都係買左飛先入座
然後得到個號碼牌 會有職員送餐
而門口counter都多野買 布甸價算係可以接受 不過刨冰就貴好多 上次去shari shari都未洗過百
但after you已經百三四
招牌芒果糯米飯仲要去到百中