2020-10-21 1375 views
今日第一次試食呢間餐廳,叫咗三樣嘢。蛋白講整體感覺係一般,肚餓可以食,但係唔會變咗做飯堂。牛肉壽喜燒烏冬 HKD 98不過不失,自己比較喜歡食有咬口但係淋身嘅烏冬,佢都做到入味同口感不錯嘅感覺。都算OK鐵板漢堡扒配鵝肝 HKD 168我覺得但要漢堡扒會比較抵食,漢堡扒口感好淋入邊有少少洋蔥🧅,有牛肉味係好食嘅。但係件鵝肝真係唔掂, 佢係用炸,件鵝肝炸到勁乾,勁柴。件鵝肝個樣似枯萎、炸乾左嘅炸蒜,好細件好樣衰好乾好硬。所以大家唔好喺度叫鵝乾。菠菜汁餃子 🥟 好似HKD48不過不失,佢個感覺係棒棒雞肉餃子,上面加咗芝士攞去焗。個底放咗少少忌廉汁同菠菜,味道冇咩驚喜又唔係特別好食又唔係特別難食。值得一題個菠菜好草青味,麻麻哋。 但個棒棒餃子係我平時喜歡買返屋企食一袋袋裏面有少少雞軟骨脆脆嘅。

牛肉壽喜燒烏冬 HKD 98
牛肉壽喜燒烏冬

鐵板漢堡扒配鵝肝 HKD 168
鐵板漢堡扒拼鵝肝

菠菜汁餃子 🥟 好似HKD48
芝士菠菜餃子
2020-10-20
$220 (Dinner)
牛肉壽喜燒烏冬
  • 單點鐵板漢堡扒