2023-03-04 42 views
餐廳設有室外座位 每張枱頭頂都有個遮光傘 唔怕曬 而且櫃檯隔離有洗手盤 方便鍾意用手食雞件嘅朋友!🌭️熾 熱狗 $32雖然熱狗都幾常見 但可能因為幾年無食所以超想食🤤熱狗好大隻 麵包外皮烘到微脆 比較挺身所以可以成個熱狗攞起咬腸仔係脆皮嗰種 而且夠大條 係仲長過個麵包配咗滿滿嘅芥末醬同埋茄汁 絕對係每啖都沾到以為芥末醬都係平時凈係得甜味嗰啲但呢款竟然驚喜地有啲啲辣味配酸甜茄汁唔會太膩🍗原味烤雞 $22烤雞熱辣辣 外皮好似半炸雞咁都幾香脆肉質好嫩滑仲有啲雞油香同埋好多雞汁咬咗一啖就見到下面墊著張紙有好多汁食到用咗香草同埋黑椒醃製 香濃又惹味🍍青檸菠蘿梳打 $24本身想試試杯芫荽特飲但因為朋友麻麻哋芫荽就試翻呢個唔會出錯嘅組合!青檸同菠蘿都係偏酸嘅水果 但混合一齊又唔會過酸糖漿份量啱啱好 中和到兩者嘅酸度又做到甜中帶酸嘅感覺加埋梳打水即刻好似夏天食完招牌炸雞或者烤雞都可以解解膩🍋檸檬薑特飲 $24可以揀凍定熱 我都係揀咗凍聽聞熱生薑檸檬水有助減肥 但呢杯加咗糖就…anyways 佢味道係好驚喜的唔肯定係咪用韓國即沖嗰隻薑味但好鍾意個薑帶種辛辣嘅味道而且底部有好多薑絲好有咬口檸檬味就中和翻啲甜
餐廳設有室外座位 每張枱頭頂都有個遮光傘 唔怕曬
而且櫃檯隔離有洗手盤 方便鍾意用手食雞件嘅朋友!
熾 熱狗
食完招牌炸雞或者烤雞都可以解解膩
檸檬薑特飲
🍋檸檬薑特飲 $24
可以揀凍定熱 我都係揀咗凍
聽聞熱生薑檸檬水有助減肥 但呢杯加咗糖就…
anyways 佢味道係好驚喜的
唔肯定係咪用韓國即沖嗰隻薑味
但好鍾意個薑帶種辛辣嘅味道
而且底部有好多薑絲好有咬口
檸檬味就中和翻啲甜度同埋薑嘅味道
整體好清新特別
檸檬美白養眼 薑就驅寒保血氣
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch