2022-01-10
友人book佐間靚靚餐廳同我慶祝生日🥰環境超靚坐落於IFC 坐窗口位仲靚 估唔到香港有啲咁有宮廷風既餐廳 大部份都係女仔黎打卡🙈包括我地haha一入到 地方比我想像中細同埋座位之間都比較窄 而家疫情嚴重佐建議大家遲啲先去Dear Lily Afternoon Tea ($318/2 ppl)係IFC來講呢個價錢都唔算貴 坐足成個下晝🤣👍🏻呢啲afternoon tea通常都好睇唔好食😂果然都係咁 鹹點方面真係麻麻地 全部都係三文治🥪😂啲包好似隔夜咁乾乾又硬硬地😂甜點我覺得係OK既👍🏻最記得係朱古力撻用佐黑朱古力加黑莓 香濃幼滑唔算好甜☺️不錯Overall黎一次打下卡同朋友傾計係幾好既 店員服務態度友善✨但想食好好味既下午茶就不用了🙊為食指數: 2.6/5性價比指數: 2.8/5推介指數:2.6/5
為食指數: 2.6/5
性價比指數: 2.8/5