2023-08-04 158 views
👯今天與姊妹星期六系深水埗果邊踩單車,順道想在附近揾個地方食野,💁🏼♀️我們路過這間燒蝦蝦,姊妹便提議入內進食,店內有好多食物的品種選擇,有好多新嘅嘢可以選擇下。我地兩個人,見到間系任食,岩曬超級肚餓既我地。用QR code 自己落單,任食任飲。用支簽串住食物燒都好得意好新奇。落單一陣食物就來到臺上,🉐燒烤爐上擺滿很多野食,雞翼都幾鮮嫰,隔離既同埋腸仔肉味香濃,容易熟。朋友要左好多三色椒,我地share黎食,都幾大塊,外皮烤到微微金黃,🤡非常脆口,內裡好彈牙好鮮甜。燒番薯都好正,好甜,豆腐乾都系我地既最愛,非常香脆。第一次試甘甘樣既串燒,仲有好多新鮮海鮮都系任食,啤酒任飲都有驚喜,有機會再來!💯💯