作為三文魚控見到壽司郎有一系列三文魚期間限定當然要試了🤩🤩基本上三文魚限定全品項都試哂了🥰🔺三文魚腩配脆脆蘋果飛魚子 $12三文魚上面有一塊薄薄嘅蘋果🍎再加上沙律醬感覺會清新少少✨而且都係夾嘅🔺洋蔥醬油漬灸烤三文魚 $17同想像中有點不同有啲類似果凍嘅東西係表面😙沒有太大特別~🔺香蔥灸燒三文魚腩 $17三款期間限定壽司中最推介係呢個❣️上面有類似洋蔥同蔥🧅壽司係更香同層次都好豐富🙌🏻🔺三文魚親子茶碗蒸 $22茶碗蒸同平時食嘅一樣都係好滑的😚表面有三文魚子,配料還有蝦,三文魚,冬菇同豆🥬個人覺得多咗三文魚子成個感覺唔同咗🤤🔺炸三文魚鰭 $27脆得好脆但就少少滯同偏油👄建議要配檸檬汁中和一下🍋三文魚鰭都啖啖肉~🔺花之戀 $17本身諗住叫厚切三文魚但覺得應該同花之戀差唔多就沒有叫了🤣當日三文魚真係好肥美係三文魚腩部分😍沙律醬係有超級多但真係少膩🤭🔺雞軟骨 $17炸物中的最愛💞雞軟骨大大粒配埋檸檬汁係好正!!!🔺甘口醬油漬灸烤吞拿魚 $17雖然我係三文魚控但都叫咗一碟吞拿魚試吓但呢個就麻麻了🥲冇咩魚味同醬油味都唔出🥹🤤好味度 : 8/10🔙回頭率 : 9/10

🔺三文魚腩配脆脆蘋果飛魚子 $12

🔺洋蔥醬油漬灸烤三文魚 $17
同想像中有點不同有啲類似果凍嘅東西係表面😙沒有太大特別~

🔺香蔥灸燒三文魚腩 $17

🔺三文魚親子茶碗蒸 $22

🔺炸三文魚鰭 $27

🔺花之戀 $17

🔺雞軟骨 $17
炸物中的最愛💞雞軟骨大大粒配埋檸檬汁係好正!!!

🔺甘口醬油漬灸烤吞拿魚 $17

🤤好味度 : 8/10