2022-08-02 412 views
🇯🇵日式壽喜燒系列🇯🇵系列—▫️餐廳:神石焼きビーフステーキ專門店 @jinsekisteak▫️地點:全香港只有8️⃣間分店📍旺角碧街35號號地下▫️營業時間⏰:星期一至日▫️價錢:~$150+—美味:🥩🥩🥩+0.95🥩環境:🇯🇵🇯🇵🇯🇵+0.7🇯🇵(較細)價錢:💰💰💰+0.8💰服務:👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳+0.65👨🏻‍🍳—👧🏻👦🏻好鐘意食壽喜燒,見到依間係map咁高分就試吓🥸係幾好食,但都幾貴🙈食過唔同舖頭既壽喜燒,覺得呢間都係數一數二唔錯😁餐廳提供不同產地和級數的牛肉供顧客選擇,亦提供其他肉類😃食品質素好,價錢平民化—‼️限定優惠: 加HK$12 就可以享用 澳洲黑毛和牛 一份(每位只限加購一份)*數量有限*‼️~📍壽喜燒一人前 - 日本鹿兒島A5和牛肉眼價錢: $298分數:🥩🥩🥩+0.9🥩日本產A5和牛最好食,好香好入味😍食落有入口即溶嘅感覺,好軟綿綿🐃有牛味仲好出😆加埋啲火鍋湯甜甜哋,好有日式火鍋既風味☺️最重要係夠濃味‼️夾埋啲豆腐同菜食唔錯—#好西 #打卡 #日本串燒 #串燒 #正餐 #夏天美食 #HongKong 店 @ jinsekisteak #神石焼 #hkgrillmeat
🇯🇵日式壽喜燒系列🇯🇵系列

▫️地點:全香港只有8️⃣間分店📍旺角碧街35號號地下
▫️營業時間⏰:星期一至日
▫️價錢:~$150+

美味:🥩🥩🥩+0.95🥩
環境:🇯🇵🇯🇵🇯🇵+0.7🇯🇵(較細)
價錢:💰💰💰+0.8💰
服務:👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳+0.65👨🏻‍🍳

📍壽喜燒一人前 - 日本鹿兒島A5和牛肉眼
價錢: $298
分數:🥩🥩🥩+0.9🥩

#神石焼 #hkgrillmeat #焼肉 #hkhotpot # 日本鹿兒島A5和牛肉眼 # 澳洲黑毛和牛 #日本A5和牛 #壽喜燒 #羊架 #amy_in_mk #日式 #sukiyaki