2023-04-13
Happy Hour Time🍺🍶🥃🍷🍸🍹🥂🍾💫..一間集酒吧 & 餐廳於一身,設有桌球枱可篤波 & 錠飛鏢,仲可以睇波⚽️,亦播住輕快流行歌,成個感覺好chill,好岩同朋友黎聚一聚。餐廳好新滿有空間感,以開放式廚房製作,即叫即燒🍢,食物有驚喜有一定水準!推薦食串燒類款款都唔錯呢。串燒類:伊比利黑毛豚扒 (汁燒) $98 🐽 肉味濃亦柔軟;牛仔骨肉 (汁燒) $88 & 牛舌芯 $68 有口感亦有肉汁💦;豚肉荔枝卷 (鹽燒) $44 & 豚肉蘆筍卷 $44 一咸一甜各有滋味,荔枝味道更特出,較有驚喜呢。小食類:雞皮餃子 $58 外皮用上雞皮,煙煙韌韌口感特別可一試,吉列蠔 $48 粉漿不厚亦炸得香脆,蠔身不大但肥美。最後來個主食,鰻魚炒飯 $98 飯粒沾滿鰻魚汁帶香甜,加上紫菜碎 & 蛋碎滿和風,又香口。整體質素不錯,下次再來!..×××××ש將軍澳貿業路8號新都城中心三期商場地下G35號舖..
Happy Hour Time🍺🍶🥃🍷🍸🍹🥂🍾💫
牛仔骨肉 (汁燒) $88 &
牛舌芯 $68 有口感亦有肉汁💦;
吉列蠔 $48 粉漿不厚亦炸得香脆,蠔身不大但肥美。
×××[形 -Katachi Bar & Kushiyaki]×××