📍 天丼てんや (東港城)-#5🫶🏻係最高 環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻-華味鳥天丼 -$72入面有唔好款嘅天婦羅🍤 有炸雞 豆角 茄子 大家聽到會有炸蔬菜 可能會覺得蔬菜入邊嘅水份會炸到好乾 但係呢個完全唔會 食咗佢嘅炸茄子 都食到茄子嘅汁喺入邊 炸雞都唔會好乾 呢幾款天婦羅都唔會覺得食落去係成口都係油 但食得好多塊嘅話就會覺得好濟 始終呢啲都係炸嘅 佢嘅飯再配上佢哋自己買嘅天婦羅醬油 再加溫泉蛋係perfect match 🤤 係超好食!!!!!超級果種 好食到我已經買咗一支天婦羅醬油返屋企🙆🏻‍♀️😂🫶🏻麵豉湯 大家可能都會覺得係平時超級市場會買到開水沖果種 但佢呢個唔會覺得係用水開出嚟 飲落又唔會好咸 俾我哋嘅感覺係佢自己煲福碟 +$18因為嗰日好快父親節 所以佢哋推出呢個福碟 入面有天婦羅明太子 同埋天婦羅本菇 都幾特別 爸爸食得好開心🤫最後嗰張相 係店員推介我哋嘅試食 入面係天婦羅醬油再配白 再加埋平時天婦羅跌咗係油入邊嘅碎碎 好特別 係唔同嘅食法 P.s 店員超nice!!!!!!!! ⸜( ´ ꒳
📍 天丼てんや (東港城)
#5🫶🏻係最高
環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
華味鳥天丼 -$72

福碟 +$18

P.s 店員超nice!!!!!!!! ⸜( ´ ꒳ ` )⸝♡︎
  • 華味鳥天丼