2022-01-04 574 views
呢間店環境好舒服 入到黎都有種好日本元氣Genki嘅感覺🇯🇵呢度係用App落單 食物仲有圖片 方便睇吓自己鍾意食啲乜嘢😎呢度啲嘢食全部都好吸引 每一道食物佢哋都好用心去準備 無論食物同飲品都係 嘢食幾高質👍🏻.📌Wasabi明太子章魚燒(8粒) $42Wasabi一啲都唔辣 唔會好出但係都有啲Wasabi味 同明太子幾夾🥰反而覺得少少辣味係嚟自明太子🧐可惜章魚燒本身淋得滯 粒魷魚都唔算太大粒 入面都係一啲好基本章魚燒應該有嘅少少椰菜同魷魚🦑反而伴碟嘅椰菜絲 柴魚片好多🤣佢個醬同啲紫菜, 柴魚夾埋一齊超好食😋一口size成粒啪入口無難度 全部嘢夾埋一齊一次過食口感好豐富同滿足 值得試下😚.📌秘製芝麻手羽(4隻) $42雞翼非常脆口🤩七味粉味比較重🤔啲芝麻都一齊炸到卜卜脆 唔太油 都唔會太鹹😎不過章魚燒出色啲💕.📌炙燒焦糖布甸梳乎厘班戟 $86佢呢到啲梳乎厘有分漢堡同班戟🥞佢哋嘅分別係 漢堡就係兩件梳乎厘中間夾住啲內餡 班戟就係兩件平排咁上碟😎今次就揀咗班戟😝製作時間大概要25分鐘左右 建議食鹹食嘅時候食到一半就可以落單 咁樣嚟到就會啱啱好😌佢有得揀配料 雪糕都好多種口味可以揀:曲奇, 雲

📌Wasabi明太子章魚燒(8粒) $42

📌秘製芝麻手羽(4隻) $42
秘製芝麻手羽(4隻)

📌炙燒焦糖布甸梳乎厘班戟 $86
佢呢到啲梳乎厘有分漢堡同班戟🥞佢哋嘅分別係 漢堡就係兩件梳乎厘中間夾住啲內餡 班戟就係兩件平排咁上碟😎今次就揀咗班戟😝製作時間大概要25分鐘左右 建議食鹹食嘅時候食到一半就可以落單 咁樣嚟到就會啱啱好😌佢有得揀配料 雪糕都好多種口味可以揀:曲奇, 雲呢拿, 芒果, 士多啤梨, 朱古力, 綠茶🤤雪糕上面仲可以揀加朱古力醬, 焦糖醬, 走醬, 走花生🤪伴碟有啲藍莓同士多啤梨粒🫐🍓朱古力醬都幾多🍫雪糕係嗰種好普通嘅Oreo雪糕味🍦梳乎厘好香蛋味同奶香🥚🥛上面嗰層焦糖都仲係脆卜卜 切開嗰下 感覺到上面嗰層比較軟淋淋 下面嗰層有返少少蛋糕嘅質感🍰一啖梳乎厘 再喺上面加啲雪糕都幾好食😋

📌芒果芝士奶蓋富士雪山 $41
真係名副其實嘅富士雪山 成座山咁高 比濃厚嘅奶蓋同芒果鋪滿🏔️夏天食一流 真係透心涼嗰隻 冬天食真係有啲凍🤣外層有一層好甜嘅芒果糖醬🥭個奶蓋係平時飲奶蓋茶嗰隻🤔芒果估唔到唔係當造都可以咁甜😍啲芒果果醬流左落啲冰度中和左後就啱啱好🙌🏻啲冰都幾大碗幾抵食 食到入面仲有一球芒果雪糕🍦真係又好睇又好食😋奶蓋仲好食過煉奶 好加分😻啲奶蓋比啲冰凍完有少少結霜 好似食牛奶冰咁🤩

📌綜合水果茶 $38
有好多唔同嘅水果 好fresh✨有啲藍莓🫐檸檬🍋蜜瓜 哈密瓜🍈西瓜🍉士多啤梨🍓桃🍑全部水果都好新鮮好甜 超有誠意💕個水果茶幾香 有茶味 酸酸甜甜🤏🏻唔會死甜 完全唔似出面嗰啲溝糖漿既茶 幾高質 又可以解膩 又有水果食 正啊🤤
綜合水果茶

📌Oreo芝士奶蓋蜜瓜沙冰 (季節限定) $38
芝士奶蓋好綿密 好滑好厚身 仲好香濃牛奶味 同Oreo好夾🥛蜜瓜味都好香 唔會話好甜 係天然水果嗰種蜜瓜味 撈埋一齊好好飲 飲完個底仲有蜜瓜🍈
Oreo芝士奶蓋蜜瓜沙冰 (季節限定)
Wasabi明太子章魚燒(8粒)
秘製芝麻手羽(4隻)
綜合水果茶
Oreo芝士奶蓋蜜瓜沙冰 (季節限定)