2021-12-07 33 views
✨姫松茸燉湯呢款燉湯入面有豬肉、雞腳、姫松茸,材料十足!雞腳燉得好淋好好味😋 姫松茸味道好香濃,健康又好補嘅湯品~🥰✨黃金豆腐粒豆腐炸得好好🤩表面有層薄薄地嘅炸衣,完全冇咩油😗外脆內軟😍 豆腐超滑!!✨土匪雞翼雞翼都幾多件,炸得香脆但唔油膩!肉質都夠嫩👍🏻 孜然味突出,出面仲有好多炸蒜🧄好香😆✨虎皮椒炒雞雜呢個炒雞雜好有鑊氣🔥一開頭驚好辣,但食落覺得只係微微辣,唔太食到辣嘅朋友都可以試下🤓虎皮椒好香好惹味😜!✨芋頭絲炸蛋炸蛋都有成6.7粒🤓 (相中係食左幾粒先記得影) 而且大部分蛋都係流心架😍下面嘅芋頭絲炸得超脆口!啲蛋汁流曬落去下面香脆嘅芋頭絲到,撈埋一齊食實在太正啦😋令人忍唔住一啖接一啖咁清曬成盤🤣
✨姫松茸燉湯

✨黃金豆腐粒